Monique Kaldenbach Uitvaartzorg Maarssen

Wie ben ik

Samen geven wij vorm aan de uitvaart. 

Wie ben ik

Mijn naam is Monique Kaldenbach. Ik ben getrouwd en moeder van 3, inmiddels volwassen, kinderen. Lang ben ik werkzaam geweest als secretaresse.
Ondanks deze drukke baan heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan bij diverse maatschappelijk betrokken instanties. Hierbij heb ik het altijd heerlijk gevonden om mensen enthousiast te maken en samen met anderen bijeenkomsten en activiteiten te organiseren. Het verbinden van mensen beschouw ik als één van mijn sterke eigenschappen. Kijken naar ieders talenten en deze op een positieve manier inzetten.

Nabestaanden waarderen vooral mijn houding van luisteren en meebewegen zodat er rust komt in de moeilijke en hectische tijd na het overlijden van een dierbare. Woorden en rituelen ondersteunen het afscheid indien dit bij de overledene en/of de nabestaanden past. Graag denk ik hierover met u mee.

Monique Kaldenbach

Van sobere tot uitgebreide uitvaarten

De opleiding tot uitvaartverzorger heb ik in 2015 gevolgd bij Meander Opleidingen in Zwolle. De afgelopen jaren heb ik als freelancer gewerkt bij verschillende uitvaartondernemingen. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan.

Ik heb ervaring met zowel zeer uitgebreide grote uitvaarten als met sobere uitvaarten. Samen op weg gaan om uw wensen te laten uitkomen, samen naar mogelijkheden kijken en deze bespreken.

Ik vind het belangrijk dat nabestaanden tijd nemen om over dingen na te denken, dit afscheid kun je maar één keer doen. Bij alle keuzes beweeg ik met u mee.

Ik ben inmiddels NaVU gecertificeerd en heb de opleiding dementievriendelijke uitvaartverzorger met goed gevolg voltooid. Daarnaast volg ik regelmatig workshops en lezingen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche. Ik zorg dat ik goed geïnformeerd bij u aan tafel zit.