Afscheidskamer Maarssenbroek

Afscheidskamer


Afscheidskamer Maarssenbroek

Gezien de wens rond afscheid en overlijden om zo veel mogelijk te organiseren in de omgeving waar je ook gewoond en geleefd hebt, heeft Monique Kaldenbach Uitvaartzorg in Maarssenbroek een afscheidskamer ingericht.

Maarssenbroek is in de loop van de jaren volwassen geworden. Gezinnen, alleenstaanden, jongeren en ouderen wonen en werken in Maarssenbroek. Er wordt gewinkeld, gesport en mensen hebben er hun sociaal leven opgebouwd.

Als een dierbare is overleden kun je kiezen voor een thuisopbaring of een opbaring in een uitvaartcentrum in de buurt van Maarssenbroek. Er is nu ook de keuze voor opbaring in Maarssenbroek.

Afscheidskamer Kaldenbach Maarssenbroek

In alle rust afscheid nemen

Een sfeervolle kamer waar men in alle rust afscheid kan nemen van een geliefde, waar men met elkaar kan zijn. De ruimte is zo ingericht dat u de gelegenheid heeft samen met anderen afscheid te nemen en herinneringen te delen, ook op 1,5 meter afstand. 

Locatie

De afscheidskamer bevindt zich op Reigerskamp 611, de ingang is aan het parkeerterrein tegenover de Lidl. Het is een zelfstandige ruimte met een eigen ingang, een keuken en een toilet en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook het houden van een condoleance behoort tot de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig naar de afscheidskamer en de mogelijkheden, u bent van harte welkom een kijkje te nemen, belt u gerust voor het maken van een afspraak.