Afscheidskamer Maarssenbroek

Afscheidskamer

Afscheidskamer Maarssenbroek

Wanneer een dierbare overlijdt, is er veel te regelen. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk ook in rust afscheid kunnen nemen van uw dierbare. Er kan gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in een uitvaartcentrum.

Monique Kaldenbach Uitvaartzorg heeft een 24-uurskamer in Maarssenbroek waar u kunt samenzijn en afscheid nemen van de overledene. De kamer is sfeervol ingericht, waardoor u de kamer kunt zien als het verlengde van uw huiskamer.

Uitvaartcentrum - Familiekamer - 24-uurskamer

Meerdere families zijn u voorgegaan en hebben in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare, op hun eigen manier en eigen tijd. U krijgt een sleutel van de kamer zodat u 24 uur per dag op elk gewenst moment alleen of samen met anderen, aanwezig kunt zijn.

De afscheidskamer beschikt over ruime parkeergelegenheid, een eigen ingang, toilet, een keuken, onbeperkt koffie en thee en genoeg ruimte om met elkaar te zijn.

In alle rust op een persoonlijke wijze afscheid nemen

Om de kamer een persoonlijk tintje te geven tijdens de dagen van afscheid, is er in de kamer alle ruimte persoonlijke spullen neer te zetten. Graag denk ik met u mee over een condoleance, maar ook het houden van een afscheidsceremonie in klein gezelschap (maximaal 20 personen) inclusief catering is mogelijk.

Locatie

De afscheidskamer bevindt zich op Reigerskamp 611 tegenover de Lidl in een wijk van Maarssenbroek, dichtbij alle crematoria en begraafplaatsen in de buurt van Utrecht en dichtbij uitvalswegen om elders de uitvaart te laten plaatsvinden.

“Ik gun iedereen een mooie plek om op eigen wijze afscheid te nemen”.

Afscheidskamer Maarssenbroek is onderdeel van Monique Kaldenbach Uitvaartzorg. U bent van harte welkom in de kamer, ook als de uitvaart door een andere uitvaartonderneming wordt begeleid. Bespreekt u de mogelijkheden met uw uitvaartbegeleider, of neem contact op met
Monique Kaldenbach - 06-57 99 85 95 - info@kaldenbachuitvaartzorg.nl.