Afscheidskamer Maarssenbroek

Afscheidskamer


Opbaren in de afscheidskamer Maarssenbroek

Wanneer een dierbare overlijdt, is er veel te regelen. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk ook in rust afscheid kunnen nemen van uw dierbare. Er kan gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in een uitvaartcentrum.

Monique Kaldenbach Uitvaartzorg heeft een 24 uurskamer in Maarssenbroek waar u kunt samenzijn en afscheid nemen van de overledene. De kamer is sfeervol ingericht, waardoor u de kamer kunt zien als het verlengde van uw huiskamer.

Uitvaartcentrum - Familiekamer - 24-uurskamer

Meerdere families zijn u voorgegaan en hebben in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare, op hun eigen manier en eigen tijd. U krijgt een sleutel van de kamer zodat u 24 uur per dag op elk gewenst moment alleen of samen met anderen, aanwezig kunt zijn.

De afscheidskamer beschikt over ruime parkeergelegenheid, een eigen ingang, toilet, een keuken, onbeperkt koffie en thee en genoeg ruimte om met elkaar te zijn.

In alle rust afscheid nemen

Een sfeervolle kamer waar men in alle rust afscheid kan nemen van een geliefde, waar men met elkaar kan zijn. De ruimte is zo ingericht dat u de gelegenheid heeft samen met anderen afscheid te nemen en herinneringen te delen, ook op 1,5 meter afstand. 

Locatie

De afscheidskamer bevindt zich op Reigerskamp 611, de ingang is aan het parkeerterrein tegenover de Lidl. Het is een zelfstandige ruimte met een eigen ingang, een keuken en een toilet en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook het houden van een condoleance behoort tot de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig naar de afscheidskamer en de mogelijkheden, u bent van harte welkom een kijkje te nemen, belt u gerust voor het maken van een afspraak.