Wensenboekje

Wensenboekje

Leg bij leven uw uitvaartwensen vast. 

Wensenboekje

Het kan zijn dat u nadenkt over de wensen van uw uitvaart. Het kan rust geven als u bepaalde wensen voor uw uitvaart bespreekt met uw geliefden, met uw nabestaanden. Bespreken hoe u uw uitvaart vorm wilt geven kan helpen om de laatste weg, het echte afscheid, in rust samen te bewandelen.

Als u uw wensen wilt bespreken en het fijn vindt deze wensen te noteren, heb ik een wensenboekje voor u. Dit boekje kunt u bewaren bij uw papieren zodat uw nabestaanden weten wat uw wensen zijn.

Veel oudere mensen zijn bij leven betrokken geweest bij een geloofsgemeenschap, een kerk of gemeente. Door bijvoorbeeld een verhuizing of uw gezondheid  bent u mogelijk niet meer betrokken en heeft u niet meer de mogelijkheid naar een viering of dienst te gaan. Een belangrijke wens kan zijn dat bij uw afscheid uw geloof een plaats krijgt. Uw kinderen en/of kleinkinderen weten niet wat uw wensen daaromtrent zijn.  In het boekje is ruimte om juist deze keuzes op te schrijven.

Uiteraard ben ik ook bereid naar uw wensen te luisteren. Heeft u behoefte aan een gesprek over uw wensen, dan kunt u een afspraak met mij maken.

Na ons gesprek stuur ik u een overzicht van uw wensen, en zal indien gewenst, een kostenoverzicht maken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.